Mmorpg hry online – multiplayerová zábava na internetu


Hrajete rádi multiplayer online hry? Dáváte přednost hrám, ve kterých sehrávají hlavní roli neohrožení hrdinové? Prohlédněte si následující tipy a navštivte nové dosud nepoznané světy hrozivých draků, mořských korzárů nebo poznejte prostředí jednoho (ne)obyčejného letiště. Veškeré mmorpg hry online můžete hrát zdarma a bez instalace.

Skyrama – zajistíte úspěch letiště nebo jeho krach?
Online hra z leteckého prostředí Skyrama zaujme všechny milovníky létání a letecké akrobacie. Jako manažer letiště musíte zvládat plnění nejrůznějších (ne právě lehkých) úkolů. Vaše letadla budou dopravovat cestující do různých zemí. Zapomenout nesmíte na bezchybnou navigaci, ale i další služby, které jsou s provozem letiště spojené. Pomáhat vám budou ostatní hráči, mezi kterými zaručeně naleznete spoustu nových přátel.

Drakensang – pro všechny milovníky fantasy
Dračí bojovníci drží svět v krutém sevření. Kolik hrdinů musí zemřít, aby byla dračí tyranie ukončena? Postavíte se bájným mýtickým postavám a dokážete zbavit svět temnoty? Nebo se stanete další obětí, kterou draci spořádají k večeři? Osud lidstva máte ve svých rukou, o tom jak s ním naložíte, musíte rozhodnout sami v této mmoprg hře online.

PirateStorm – hra z pirátského prostředí
Pirátská hymna zní ze všech stran, mořské vlny narážejí do přídě vaší lodi, pochybná posádka prahne po nové kořisti. Naplníte sudy od rumu zlatým pokladem? Nebo skončíte jako zajatci na palubě zkušenějších a silnějších? Staňte se obávaným pirátem světových moří a nadělejte ze svých nepřátel rybí žrádlo.

Jaké výhody mmorpg hry online přinášejí?
Jak již název napovídá, jedná se o hry, které můžete hrát bez instalace online na internetu. Veškeré uvedené jsou navíc online hry zdarma. Jedná se o dobrodružství, ve kterém hlavní roli ztvárňuje neohrožený hrdina. Na svých dobrodružných toulkách potkáte spoustu stejně zapálených hráčů, kteří se mohou stát vašimi spojenci i nepřáteli.